jueves, 5 de diciembre de 2013


JUNTS MATERNITAT I CRIANÇA: Samarreta de lactància ideal per a quan fa fred

Mireu quina samarreta de coll alt de lactància més maca!
                                            
Ens l'ha cedit per la panera la Mònica de Junts Maternitat i criança que a més ens explica la seva vivència i com va iniciar el seu projecte de venta de roba de lactància on-line: 

El meu nom és Mònica, sóc mare de dos nens , en Gerard va néixer per cesària i l'inici de la lactància va ser molt dur , després de 3 mesos de llarga lluita vaig aconseguir instaurar la lactància , encara que sempre hi va haver algun que altre entrebanc. 


Quan en Gerard tenia gairebé 3 anys vaig quedar embarassada d'Unai i quan va néixer els vaig donar als dos durant una mica més d'un any, dic alguna cosa més , perquè no sabia dir el dia, doncs va ser un deslletament molt gradual, que vaig decidir jo, però que va ser molt bonic .

Fa un parell d'anys quan va néixer la marca de roba de lactància Arbol de Amor em vaig unir a ells com comercial i com a punt de venda, vaig utilitzar la roba i em va encantar, sóc assídua d'ella i em sembla que és molt pràctica, còmoda i de molt bona qualitat.


Compagino la meva vida familiar amb la venda online i a domicili de la roba de lactància , centres o professionals que vulguin col·laborar , també com a comercial busco punts de venda, botigues, professionals i també mamis que vulguin vendre-la.Com a mare lactant que porta més de 6 anys ininterromputs donant el pit, sé que es pot donar el pit sense necessitat de tenir cap roba especial, però si que t’ho facilita molt, per a les que siguin mes vergonyoses es pot donar sense haver d'ensenyar tot el pit i què mes dir , que he pogut lluir vestits en festes , bodes, batejos i altres esdeveniments sense que hagi de fer mil peripècies per treure el pit o ensenyar el meu cos serrà en l'intent, jeje.Encantada de poder contribuir a aquesta panera i de donar a conèixer el meu projecte i la meva manera de guanyar-me la vida.


Trobareu molt més a ....

2 comentarios:

  1. Molt interessant!! On podriem veure un catàleg de la roba?!

    ResponderEliminar
  2. Hola!! doncs mira l'enllaç estava equivocat el correcte és https://juntsmic.blogspot.com, ja ho he canviat a l'entrada... petons!!!

    ResponderEliminar