miércoles, 13 de noviembre de 2013

Qui hi ha darrera el projecte panera?

Des de  Dona dóna promovem la lactància materna i donem suport a aquelles mares que desitgen alletar per a que la seva sigui una lactància exitosa. La nostra tasca és de voluntariat social i els nostres serveis són gratuïts. Però per a desenvolupar-la adequadament ens calen no només recursos humans, sinó també materials: poder editar fulletons de divulgació, imprimir estudis, elaborar cartells, mantenir una formació permanent i actualitzada, organitzar xerrades i tallers amb experts... Des que la crisi econòmica s'ha instal·lat en aquest país, les poques subvencions amb les que les entitats socials comptàvem han acabat desapareixent. Però nosaltres som tossudes i volem continuar donant un servei de qualitat. I per això fa falta algun caleró...Tenim la bonica experiència de l'any passat. Vam fer una crida a empreses conegudes per a que col·laboressin amb nosaltres. Arrel d'unes quantes subvencions concedides (que no cobrades!) el 2010 i 2011 ens vam embrancar en un projecte molt bonic: l'exposició de fotos "Ampliant l'objectiu: altres mirades de la lactància materna" que ens va servir per a donar-nos a conèixer com a entitat. Un dels objectius era sensibilitzar la societat i fer visible situacions de la lactància per a que cada dia siguin més habituals de veure. En el projecte van col·laborar la fotògrafa figuerenca Conxi Molons i un munt de mares i infants de forma desinteressada. El material anava a càrrec nostre. I ens vam endeutar. Gràcies a l'èxit de la primera panera finalment vam poder fer front a les despeses a principi de 2013.I pel 2014 tenim nous projectes que creiem que poden beneficiar a moltes mares i les seves famílies. Per aquest motiu tornem a confiar en el projecte panera
Aquest cop hem demanat la col·laboració de mares i pares artesans, emprenedors, de botigues properes, de serveis de proximitat... molts dels quals tenen un vincle amb la nostra associació. Un valor afegit del projecte és donar a conèixer aquesta emprenedoria propera i les persones que hi ha al darrere. També han volgut col·laborar en el projecte algunes mares que de forma voluntària han elaborat unes petites joies d'artesania per contribuir en aquesta panera. Aquestes col·laboradores i col·laboradors no només contribueixen aportant un servei o un producte, sinó que també els hem demanat que ens expliquin la seva experiència amb la LACTÀNCIA MATERNA.

I aquí els teniu. Esperem que disfruteu dels seus relats i, que, si us ve de gust, feu una visita al seu espai web. Tenen coses molt interessants a oferir-vos.
Gràcies a totes i a tots per ser aquí i continuar donant suport a les mares que volen fer el regal més bonic als seus fills i filles.


No hay comentarios:

Publicar un comentario